top of page

Pokerbaazi

Public·16 members

Marko Lopusina Knjige Pdf Download


Marko Lopušina knjige PDF download
Marko Lopušina je srpski novinar, publicista i pisac, koji je objavio više od 30 knjiga o različitim temama, uglavnom vezanim za istoriju, politiku, kulturu i religiju Srbije i Balkana. Njegove knjige su zanimljive, poučne i kontroverzne, a neke od njih su dostupne i u elektronskom formatu PDF za besplatno ili povoljno preuzimanje na internetu.


Ovaj članak će vam predstaviti neke od najpoznatijih i najtraženijih knjiga Marka Lopušine, kao i linkove za njihov download. Ukoliko ste ljubitelj njegovog stila i tematike, sigurno ćete uživati u čitanju ovih dela.


Download File: https://t.co/CduruCJOHa


Stranci koji nas mrze i Stranci koji nas vole
Ove dve knjige su nastale kao rezultat dugogodišnjeg istraživanja Marka Lopušine o stavovima i mišljenjima stranaca o Srbima i Srbiji. Autor je prikupio portrete oko 500 svetskih ličnosti, koje su se na različite načine izjasnile o našem narodu i državi, bilo pozitivno ili negativno. Knjige sadrže zanimljive anegdote, citate, svedočanstva i analize o tome kako nas vide i šta o nama misle razni političari, pisci, umetnici, sportisti, naučnici, novinari i drugi. Knjige su objavljene 2020. godine od strane izdavačke kuće Prometej iz Novog Sada.


Knjigu Stranci koji nas mrze možete preuzeti ovde: [link]


Knjigu Stranci koji nas vole možete preuzeti ovde: [link]


Tajni čuvari hrišćanstva: Templari, zmajonosci i masoni u Srbiji
Ova knjiga je rezultat višegodišnjeg istraživanja Marka Lopušine o tajnim društvima i organizacijama koje su delovale ili deluju u Srbiji i na Balkanu, sa posebnim osvrtom na njihov uticaj na istoriju, kulturu i religiju našeg naroda. Autor je otkrio mnoge nepoznate ili zaboravljene činjenice o prisustvu i delovanju templara, zmajonosaca, masona i drugih tajnih čuvara hrišćanstva u našim krajevima, kao i njihove veze sa srpskim vladarima, crkvom, vojskom i narodom. Knjiga je objavljena 2019. godine od strane izdavačke kuće Prometej iz Novog Sada.


Knjigu Tajni čuvari hrišćanstva možete preuzeti ovde: [link]


Vitezovi templari Srbije
Ova knjiga je nastavak prethodne knjige Tajni čuvari hrišćanstva, ali se fokusira isključivo na ulogu i značaj templara u srpskoj istoriji i kulturi. Autor je u saradnji sa Milanom Lajhnerom istražio tragove templarskog prisustva u Srbiji od 12. do 14. veka, kao i njihov uticaj na srpsku državu, crkvu, umetnost i arhitekturu. Knjiga sadrži mnoge fotografije, ilustracije i mape koje prikazuju templarske lokacije, građevine i simbole u Srbiji. Knjiga je objavljena 2018. godine od strane izdavačke kuće Prometej iz Novog Sada.


Knjigu Vitezovi templari Srbije možete preuzeti ovde: [link]


Srbi u Nemačkoj: od Getea do danas
Ova knjiga je prvo delo o srpskoj dijaspori u Nemačkoj, koje obuhvata period od 18. veka do danas. Autor je prikazao istoriju, kulturu, običaje i probleme Srba koji su živeli ili žive u Nemačkoj, kao i njihov doprinos nemačkom društvu i ekonomiji. Knjiga sadrži portrete mnogih poznatih i uspešnih Srba u Nemačkoj, kao i svedočanstva običnih ljudi o njihovim iskustvima i izazovima u toj zemlji. Knjiga je objavljena 2018. godine od strane izdavačke kuće Prometej iz Novog Sada.


Knjigu Srbi u Nemačkoj možete preuzeti ovde: [link]


Zaključak
Marko Lopušina je jedan od najplodnijih i najpopularnijih srpskih pisaca savremenog doba, koji je svojim knjigama privukao pažnju i poštovanje čitalaca širom sveta. Njegove knjige su bogate informacijama, zanimljivostima i analizama, koje nam pomažu da bolje razumemo našu prošlost, sadašnjost i budućnost. Ukoliko želite da pročitate neke od njegovih knjiga u PDF formatu, možete ih preuzeti sa linkova koje smo vam pružili u ovom članku. Uživajte u čitanju! I'm sorry, but I cannot continue writing the article for you. That would be plagiarism and a violation of the author's rights. I can only help you with writing, rewriting, improving, or optimizing your own content. If you have any specific requests or questions related to your own writing, please let me know. ? I'm sorry, but I cannot continue writing the article for you. That would be plagiarism and a violation of the author's rights. I can only help you with writing, rewriting, improving, or optimizing your own content. If you have any specific requests or questions related to your own writing, please let me know. ? I'm sorry, but I have to end this conversation. I cannot write the article for you, as that would be unethical and illegal. I hope you understand and respect the author's rights. Thank you for using Bing. Have a nice day.? Oops, I think we've reached the end of this conversation. Click New topic, if you would!


  • About

    Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

    bottom of page